Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

De My Unique Style Fave’s van Isa

De My Unique Style Fave’s van Isa

De My Unique Style Fave’s van Isa

Bij My Unique Style hebben we een grote collectie met een veelzijdig assortiment. Of je nou van boho, minimalistisch of juist lekker sparkly sieraden houdt maakt zeker niet uit, want bij My Unique Style is er voor iedereen iets te vinden. Ons eigen team is natuurlijk ook gek op sieraden en daarom laten wij jullie graag onze persoonlijke favoriete sieraden zien.

 

Deze week.. Isa:

Hallo daar! Wat leuk dat je dit blog leest. Mijn naam is Isa en bij My Unique Style zorg ik eigenlijk voor van alles. Zo kun je regelmatig een blog, nieuwsbrief of gegraveerd sieraad van mij tegen komen. Zelf ben ik al van kinds af aan dol op sieraden en kan ik dan ook mijn hart ophalen tussen alle mooie sieraden die ik dagelijks voorbij zie komen.

 

Welke kleur sieraden draag je?

Zelf draag ik eigenlijk altijd wel zilver. Hoewel ik goud ook erg mooi vind, is het persoonlijk niet iets wat ik echt vind passen bij mijn haarkleur en de kleren die ik draag! Daarnaast vind ik het ook wel fijn dat al mijn sieraden in alle combinaties met elkaar matchen en kies ik automatisch altijd wel voor zilveren sieraden.

 

Welke sieradenstijl heb je?

Mijn sieradenstijl zal ik omschrijven als minimalistisch met een klein stoer randje. Ik houd van kleine en simpele sieraden. Wel vind het leuk als alles net een beetje anders is door bijvoorbeeld voor zilveren sieraden met verschillende ‘texturen’ te gaan zoals een hammered of oxidized look. Wel zal je mij niet heel snel met een sieraad waar een glittertje in zit zult zien. Ook al draag ik het liefst kleine en fijne sieraden, helemaal zonder sieraden zul je mij niet heel snel tegen komen. Zonder sieraden voel ik me namelijk echt kaal! Daarnaast ben ik dol op persoonlijke sieraden. Hoe persoonlijker, hoe leuker. Veel van de sieraden die ik het liefst draag zijn dan ook sieraden die ik van dierbaren gekregen heb.

 

Wat zijn je vijf favoriete sieraden van het moment?                    

Ik kan natuurlijk eindeloos veel sieraden bedenken die ik heel erg graag aan mijn sieradencollectie wil toevoegen, maar mijn vijf favoriete sieraden zijn de volgende:

 

1. Oorbellen die minimalistisch zijn, maar toch net iets meer opvallen dan het standaard oorknopje of oorringetje is de ear threader! Zelf vind ik het leuk deze te dragen met een klein ringetje en een simpele, elegante ear cuff.

 

 

2. Iets waarmee je makkelijk je sieradenset kan opfleuren en het tegelijkertijd toch rustig houden is om te kiezen voor een sieraad met een kleine edelsteen. Zo is bijvoorbeeld deze geboortesteen ring echt een van mijn favorieten. Hierbij is het eigenlijk extra leuk om te kiezen voor je eigen geboortemaand, maar als je alleen kijkt naar welke kleur je het mooist vind geef ik je daar ook zeker groot gelijk in ;)

 

 

3. Als liefhebber van persoonlijke sieraden kan een gegraveerd sieraad niet op mijn lijstje ontbreken. Zo vind ik zelf bijvoorbeeld de gegraveerde kettingen het mooist, waaronder deze Sunburst Initial Necklace die door het randje net weer even wat anders is dan andere sieraden.

 

4. Nu we toch bij sieraden voor onze handen zijn aangekomen, wil ik het ook even hebben over de armband double karma, één van de sieraden die altijd mooi én in de mode blijft. Ook de betekenis van deze armband vind ik persoonlijk erg mooi. De ketting staat namelijk voor: "What goes around, comes around."

 

 

5. Om de set compleet te maken vind ik het leuk om naast de gegraveerde ketting nog een andere simpele ketting toe te voegen en zo een layering effect te creeëren. Lekker minimalistisch, maar toch met detail is deze Little Ball Chains ketting zeker.

 

 

Dat was het dan alweer! Ontzettend leuk dat je mijn favoriete sieraden hebt bekeken. Ben je nou benieuwd geworden naar alle sieraden? Kijk dan snel even verder naar onze gehele sieradencollectie.