Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

Helix piercings

Helix piercings kopen bij My Unique Style

Ben je op zoek naar een gave helix piercing? My Unique Style heeft vele mogelijkheden. Denk aan goldplated, 925 zilveren en zelfs gekleurde piercings in bijvoorbeeld paars en zwart. Dit is voor een unieke oor piercing extra leuk! Hetgeen waar My Unique Style bekend om staat zijn de oorpiercings die je niet per se vast hoeft te maken, zoals dat bij een oorringetje (piercing) wel noodzakelijk is. Een alternatief is een oor piercing die ook gedragen kan worden als gewoon ringetje, maar als het ware je oorlel of je oorschelp omhelst. Dit noemen we de hugging oorringetjes. Uiteraard heb je hiervoor wel een gaatje nodig, maar je hoeft het oorringetje niet te sluiten. Check hier de opties.

Oor piercing helix voor de finishing touch van je oorsieraden

Voor de meiden en vrouwen die van een goed gevuld oor houden, dan maakt een helix piercing de styling van je oorsieraden helemaal af. Kies zoals gezegd voor een hugging oorringetje (die kan dienen als helix oor piercing) of kies voor een echte helix piercing. Echter, heb je geen gaatje om een helix ringetje te dragen, ga dan zeker voor een ear cuff waarvoor je geen gaatje nodig hebt. Je hebt dan een oor piercing die je zonder gaatje kunt dragen, maar toch volledig hetzelfde effect creëert. Check hier voor alle leuke opties. My Unique Style heeft vele varianten beschikbaar.

Helix piercings in verschillende varianten

My Unique Style heeft in elke trend op helix piercings gebied wel een leuke variant. Voor elke vrouw met gaatje en zonder gaatje gunnen we dit gave effect! Dus ben je op zoek naar een echte oor piercing of je wilt er eentje die hetzelfde stoere effect geeft (maar waarvoor je geen gaatje nodig hebt), check de My Unique Style website!