Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

Ketting met letter

Een ketting met letter: super leuke trend!

Ketting met letter: ben jij op zoek naar persoonlijke sieraden? De unieke letter ketting van My Unique Style is het perfecte sieraad als je je ketting wilt personaliseren. Ook als een cadeautje doet een ketting met letter het uitermate goed. Je geeft niet alleen een ketting weg, maar ook zeker een prachtige gedachte erachter.

Een ketting met letter om jouw sieraden te personaliseren

Wil jij de initialen van je kinderen, man of vriendin graag dichtbij je dragen, dan is een letter ketting het unieke sieraad voor jou. Een letter ketting geeft jouw ketting net dat extraatje, waardoor het geheel jouw sieraad wordt. Je kunt zelf aangeven welke letter je graag als initialen aan je ketting wilt hebben. Eventueel kan je letter ketting ook bestaan uit twee of meer letters. Hoe fijn dat je jouw dierbaren door middel van de initialen altijd bij je kunt dragen.

Ben je op zoek naar een uniek cadeautje dan is de ketting met letter ook super geschikt. Voor zoveel gelegenheden is een persoonlijke sieraad heel geschikt. Denk aan geboorte, een vriendinnen sieraad, je lover dichtbij willen dragen of je lieve zus.

Bestel nu jouw persoonlijke sieraden bij My Unique Style

Ben je benieuwd geworden naar de persoonlijke sieraden van My Unique Style? Check dan snel welke mooie letter ketting jij jezelf of iemand anders cadeau gaat doen. Een unieke ketting met letter voor jou, speciaal voor jou gegraveerd & daarom het perfecte sieraad die je je leven lang bij je zult dragen. Denk eraan dat de levertijd voor een aantal van de persoonlijke sieraden langer is. Aan de andere kant: wanneer het sieraad bij je binnen is, zul je enorm blij zijn en is het het wachten 100% waard geweest!