Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

Initialen ketting

Een initialen ketting is een bijzonder sieraad dat zoveel persoonlijkheid geeft aan je ketting. De initialen zijn strak qua design, waardoor het een opvallend, maar tevens goed te combineren sieraad blijft. Want zeg nou zelf, je wilt een initialen ketting het liefst nooit meer af doen. Het fijne is daarom dat het design het toelaat om de ketting te combineren met allerlei leuke armbanden, ringen en zelfs andere je eigen kettingen voor een gaaf layer effect!

Een initials ketting om een extra dimensie te geven aan je ketting

My Unique Style biedt de mogelijkheid om jouw initials ketting volledig naar eigen wensen samen te stellen. Kies voor 1, 2, 3, 4 of 5 symbolen aan je ketting. Eventueel kun je ook kiezen voor een leuk hartje of het & teken aan je ketting. Een initials ketting kun je op deze manier maken zoals je dat zelf wilt. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om de initialen van jouw en je partner met daartussen in een hartje te dragen. Of de namen van je kinderen met een schattig hartje ertussen?

Bestel nu jouw persoonlijke sieraden bij My Unique Style

Ook zo benieuwd naar de persoonlijke sieraden van My Unique Style? Bekijk dan nu het leuke assortiment om meteen jouw favoriete persoonlijke sieraad te shoppen. Op maat gemaakt en daardoor super uniek en speciaal voor jou!