Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

Chokers

Chokers, een blijvend trendje!

Ben je op zoek naar een mooie choker ketting, dan zit je bij My Unique Style helemaal op je plek. Een choker kopen is namelijk nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het is een trend die eigenlijk al ver terug gaat in de tijd. In de jaren ’90 was het wel hét fashion item. Je zag iedereen ermee lopen. Gelukkig is deze trend weer helemaal terug! Vooral de BN’ers en de buitenlandse celebs combineren er flink op los met toffe chokers. De populairste variant is wel met een zwart koordje en bedeltje. Echter My Unique Style is vooral dol op de vrouwelijk korte kettingen in bijvoorbeeld 925 zilver of in goldplated. Deze choker kettingen zijn namelijk zo leuk te combineren met andere kettingen uit het assortiment van My Unique Style. Uiteraard kun je ook heel gemakkelijk je eigen kettingen combineren om een mooi laagjes effect te creëren met een choker.

Combineer een chokers met andere kettingen

Zoals gezegd zijn chokers ideale kettingen om mee te combineren. Vooral op festivals is dit een trend die niet meer weg te denken is onder de vrouwen. Chokers draag je veelal strak(er) om je nek, zodat dit echt je kortste ketting is. Maak dan de laagjes met iets langere kettingen en wellicht ook met een grovere lange ketting, zodat je soms wel 3 of 4 layers hebt die voor een ongekend stoer effect zorgt.

Bestel nu jouw chokers online bij My Unique Style

My Unique Style heeft veel verschillende chokers in het assortiment. Een hele populaire variant is tegenwoordig de choker met kleine muntjes (discs). Dit geeft een mooi, vrouwelijk en elegant effect, wanneer je deze combineert met andere kettingen. Echter, wil je alleen deze dragen, dan heb je in feite niet meer nodig. Ook de hele minimalistische chokers doen het heel goed. Dus check gewoon lekker rustig alle opties in de webshop van My Unique Style en shop snel jouw favoriet!