Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

FALL MUSTHAVES NAJAAR | MY UNIQUE STYLE

fall musthaves

Zijn jullie sieraden al helemaal FALL & WINTERPROOF? Niet? Dan is het misschien leuk om even snel dit kleine rijtje te bekijken. My Unique Style heeft namelijk erg leuke, nieuwe en unieke FALL MUSTHAVES in het assortiment.

 

FALL MUSTHAVE 1: boho ring met leuk blaadje

Nu de blaadjes van de bomen vallen en we rustig naar de koudere dagen toeleven, zijn ringen als deze prachtig. Het zijn robuuste, grote en opvallende ringen die elke kledingstijl een extraatje kunnen geven. De ring is verstelbaar, dus je hoeft niet bang te zijn dat deze musthave jou niet past.

 

ring met blaadje ring

 

FALL MUSTHAVE 2: wanderlust cuff met prachtige wereldkaart

Sieraden mogen groot zijn volgens de sieradentrends van 2015-2016. Daarom deze prachtige en opvallende armband die allereerst al opvalt door het zeer unieke design. De cuff is handgemaakt in Griekenland door een zeer getalenteerde designer. Wij zijn he-le-maal verliefd op deze bijzondere cuff met wereldkaart, kompas en wanderlust tekst.

wanderlust cuffarmband-wanderlust

 

FALL MUSTHAVE 3: korte kettinkjes & laagjes

Het blijft een HOT item dit najaar, want de korte kettinkjes trend duurt gelukkig voort. De ZAG Bijoux collectie is hiervoor uitermate geschikt. Vrouwelijk, mooie kwaliteit en elegant zijn de drie kernwoorden in dit mooie merk uit Parijs. Ga jij voor goede kwaliteit, mooi design en ook nog eens zeer betaalbaar? Please, check deze fantastisch mooie collectie van ZAG Bijoux.

veertje zag zilver chevron zag ketting

 

FALL MUSTHAVE 4: slavenarmbanden voor een hele toffe armcandy

De polsen mogen ook dit najaar lekker gevuld blijven met veel verschillende soorten en stijlen van armbanden. Het is dan essentieel om in ieder geval één basis item te hebben, waarmee je al je armbanden kunt combineren. Een basic armband die past bij alles, maar wel uitermate vrouwelijk en elegant is. ZAG Bijoux heeft ook hierin jouw PERFECTE MATCH!

slavenarmband zag bijoux slavenarmbanden

 

FALL MUSTHAVE 5: boho bracelet voor een stoere pols

De boho bracelet is lekker grof, opvallend en volledig on-trend. Tijdens de wintermaanden, wanneer je veelal dikke truien draagt, is het gewoon leuker om ook een opvallende en wat robuustere armband te dragen. Dat is deze boho bracelet zeker. Het fijne is ook dat, ondanks zijn robuuste vorm, hij nog zo gemakkelijk te combineren is met allerlei andere leuke armbanden. Dit is echt wel een musthave armband voor komend najaar.

boho ring boho-ring