Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

Edelsteen ringen | shop nu de mooiste edelsteen ringen bij My Unique Style

EDELSTEEN SIERADEN & PERSOONLIJKE TOUCH AAN JE SIERADEN 

Edelsteen sieraden geven jouw look en sieraden extra persoonlijkheid mee. Elk sieraad met edelsteen in de webshop van My Unique Style wordt handgemaakt. De edelsteen wordt zorgvuldig uitgekozen door de leverancier om zodoende de mooiste ringen, kettingen en oorbellen te maken.

SOORTEN EDELSTEEN RINGEN

My Unique Style heeft een ruim assortiment aan edelsteen ringen. Denk aan amethist, larimar, moonstone en labradoriet. Stuk voor stuk hebben deze edelstenen een prachtige betekenis. Dit maakt de ring voor jou speciaal en zeker als cadeautje super uniek. Met een bepaalde edelsteen geef je jou zelf of de ontvanger een hele mooie boodschap mee.

Hieronder een uitleg van de verschillende edelstenen:

Edelsteen Amethist

Amethist edelsteen heeft een beschermende en zuiverende werking. Heb je zelfinzicht nodig, dan zal een amethist edelsteen behulpzaam (kunnen) zijn voor jou. Eerlijk zijn naar jezelf, kennis over emotionele processen, verwerking van moeilijke situaties in je leven en veranderingen in bepaalde gedragingen. De amethist edelsteen is fijn om te dragen in dit soort situaties. Een stiekeme steun aan je vinger.

Edelsteen Labradoriet 

Labradoriet is een spirituele en beschermende edelsteen. Het geeft voornamelijk bescherming tegen negatieve invloeden uit je omgeving. Deze bijzondere blauwe edelsteen geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. De labradoriet stimuleert creativiteit en fantasie.

Edelsteen Larimar

Larimar edelsteen geeft spirituele en geestelijke kracht. Omgaan met veranderingen en het heft opnieuw in eigen hand nemen, zijn krachtige kenmerken van de edelsteen Larimar. Het geeft innerlijke rust, helderheid en balans. Laat het leven op zijn beloop wanneer het nodig is en ga over tot actie wanneer het goed voelt.

 

Edelsteen Moonstone

Maansteen zorgt voor een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Het bevordert vruchtbaarheid en de intuïtie. Droom je vaak en veel, maar vergeet je altijd wat je hebt gedroomd? Moonstone edelsteen helpt je je dromen te herinneren. Moonstone edelsteen is krachtig in het geven van evenwicht, creëren van balans en ontgifting.