Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

Retouren

14 dagen zichtgarantie

Is je bestelling niet wat je verwacht had? Myuniquestyle.nl biedt de garantie om binnen 14 dagen je geld terug te krijgen.

Alleen onbeschadigde sieraden, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking toevoegen in de (luchtkussen envelop en of doos) en voldoende voorzien van frankering.

Wij betalen dan na ontvangst van de goederen het factuurbedrag binnen 14 dagen aan je terug. Zowel de kosten als het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een pakket kwijtraakt bij PostNL) zijn bij een retournering voor eigen rekening.  Wil je dus zeker zijn dat het pakketje bij ons aankomt, verstuur dan je retour per brievenbuspakje of als pakketje. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn, worden indien dit mogelijk is, teruggestuurd naar de afzender. Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Let op! Om hygiënische redenen mogen oorbellen niet zijn gepast. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd.

Voorwaarden volgens Webshop Keurmerk
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.