Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
 • Gratis verzending vanaf € 50
 • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
 • Niet goed? Geld terug
 • Gratis achteraf betalen

Mochila bag

  Mochila Bag uit Colombia

  Mochila Bag kopen? Het blijft een hot item, de Mochila Bags uit Colombia! De kleuren, de patronen en de combinatie van alles bij elkaar zorgen ervoor dat deze populaire Wayuu tassen menig festival van binnen en van buiten gaan zien komend zomer. De Wayuu Mochila tassen worden gemaakt door de Wayuu vrouwen in Colombia. 1 tas maken is een heel karwei. De creatieve vrouwen van de Wayuu stam zijn minstens drie weken heel druk om 1 Mochila tas te maken. Hun hele ziel en zaligheid leggen ze in dit creatieve kunstwerk.

  Een Mochila Bag vertelt eigenlijk het verhaal van de Wayuu vrouw in kleuren en patronen. Hun gevoel, hun waarden en normen, hun cultuur, het belang van de natuur en dat alles verwerkt in 1 wayuu mochila patroon. Eigenlijk is de Wayuu Mochila tas een samenvatting van de wereld zoals de Wayuu cultuur deze ziet. De zon, de zee, de lucht, bloemen, planten en dieren komen veelvuldig in de verschillende kleuren en figuren terug.

  Mochila Bag Wayuu cultuur

  De vrouwen van de Wayuu stam zijn de enige die deze Mochila Bags maken. De kennis wordt van generatie op generatie overgedragen. De kleine Wayuu meisjes leren graag hoe ze de Mochila Bags moeten maken, want in deze prachtige en authentieke cultuur is het kúnnen maken van Wayuu bags
  hét teken van intelligentie, wijsheid en creativiteit.

  De Mochila Bags veroveren langzaam aan de wereld. Vele designers in de mode wereld besteden aandacht aan deze bijzondere kunstvorm. Het mooie aan de Wayuu Mochila Bags is dat ze allemaal uniek en handgemaakt zijn. Je zult niet 1 Mochila Bag vinden die exact gelijk is als de jouwe. De fantastische
  designs en de felle kleuren geven een eigen feel, sfeer en gevoel mee! Draag jouw Colombiaanse tas naar elk feestje en naar elk festival. Een Mochila tas laat jou nou eenmaal opvallen en shinen!