Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro shoppen | Lowbudget cadeautjes Sinterklaas

cadeautjes onder 10 euro

De maand december is weer in aantocht en dat betekent dat je waarschijnlijk veel geld gaat uitgeven. Of je het nu wilt of niet… het gaat altijd duurder zijn/worden dan dat je in eerste instantie hebt ingecalculeerd.

Het is namelijk lastig om originele cadeautjes te vinden voor leuke en betaalbare prijzen. Als je dan eindelijk echt hét perfecte cadeautje hebt gevonden, dan moet je ook meteen veel meer geld neertellen. Tja, het lijkt met elkaar verbonden. Uniek is vaak duur(der).

My Unique Style heeft daarom een mooi lijstje gemaakt van lowbudget Sinterklaas cadeautjes. Ben je al bezig met de kerstcadeautjes, dan is het natuurlijk ook daarvoor ideaal!

  1. Boho ringen voor €9,95

Deze ringen zijn verstelbaar dus daarom een extra leuk Sinterklaas cadeautje. Je weet zeker dat ze gaan passen, dus ideaal! Zonder spanning een heel tof cadeautje weggeven, dus!!

boho ring hamsa  boho ringenboho stijl ringen

  1. Vriendschapsarmbandjes in verschillende kleuren voor €9,95

Aan je vriendin, moeder of zus geef je graag iets extra’s. Niet zo zeer in de vorm van heel duur, maar meer in de zin van betekenis. Een armbandje als deze is daarvoor het perfecte cadeautje. Het symboliseert jouw vriendschap en liefde voor die ander. Hoe mooi!

armbandje-friendship turquoise vriendschapsarmbandje

  1. Tiny Wish keychain voor €8,95

Een cadeautje dat je dagelijks bij je zult dragen. Een sleutelhanger met daaraan een super schattig wish labeltje en paardenbloem zaadjes in het glas. Beide staan ze voor geluk! Een cadeautje waar menig ontvanger heel blij van wordt!

keychain tiny wish key

  1. Barakah 101 Beads of Joy bracelets voor €9,95

Deze leuke wikkelbandjes komen uit de fairtrade collectie gemaakt in India. Een bandje draagt een mooie boodschap uit. Als lowbudget cadeautje is dit een super leuk item. Je geeft iemand positieve kleuren, positieve energie & gedachten mee. Te dragen als enkelbandje, armbandje en hoofdbandje.

enkelbandje-zomeruniek enkelbandjeenkelbandjes

  1. Camerariem multicolor voor €9,95

Voor iemand die graag erop uit trekt om mooie foto’s te schieten of voor diegene die veel en graag op vakantie gaat… Voor dat soort mensen is dit fantastische lowbudget cadeautje voor Sinterklaas heel geschikt. De camerariem heeft leuke kleurtjes en draagt fijn!

camera strap aztec  camerastrap