Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

Sieraden voor valentijnsdag? Unieke valentijnscadeaus voor haar!

hartjes

Het duurt niet lang meer of het is alweer Valentijnsdag! De dag van de LIEFDE! We houden er allemaal van… De liefde vieren voor zowel je lover als wel je moeder of je beste vriendin. Het is een dag dat je met een kleinigheidje je waardering en je LOVE kunt uitspreken. Uiteraard doe je dit veel vaker, dan alleen op Valentijnsdag… En toch, voelt het extra leuk op deze dag!

Ben je op zoek naar een leuk Valentijnscadeautje of wil je misschien je lover een paar hele goede TIPS (jammer dat het altijd nodig is) geven! Hieronder staan een aantal hele lieve en originele cadeautjes voor Valentijn op een rijtje!

VALENTIJNSCADEAUTJE 1: Zag ketting hartje goud

Lief, elegant en heel vrouwelijk. De ZAG Bijoux collectie. Natuurlijk is het hartje wel hét ultieme om weg te geven ‘f te krijgen op Valentijnsdag. Je maakt je moeder, zus of beste vriendin trouwens ook erg blij met dit fijne item. Draagbaar en van zeer goede kwaliteit!

VALENTIJNSCADEAUTJE 2: Sweetheart ring met lief hartje

Een 925 zilveren ring met een lief hartje in het midden. Dat alleen al is hét perfecte Valentijnscadeautje! Dit lieve ringetje heeft meer! Veel meer! Het hartje maakt namelijk een kleine afdruk in je vinger. Je krijgt niet alleen de ring, maar ook een tijdelijke ‘tattoo’ van je lief! Love is all around! 🙂

 

VALENTIJNSCADEAUTJE 3: Love ringetje van 925 zilver

Lief, klein en met het prachtige woord LOVE. Toepasselijker kan het niet voor Valentijnsdag! 🙂

 

VALENTIJNSCADEAUTJE 4: Klavertje 4 oorbellen

Klavertje 4; een teken van geluk. Zo leuk om weg te geven of te krijgen. De liefde spat ervan af… En het leuke is dat studs SUPER hot zijn, dus je geeft ook nog eens een heel trendy en hip setje weg!

 

VALENTIJNSCADEAUTJE 5: ZAG Circle of Life ketting

Dit is onze populairste ring en menig vrouw is al heel blij geworden van de Circle of Life ketting. Wil je iets weggeven, maar hoeft dat liefdesthema niet zo prominent aanwezig te zijn? Kies dan voor dit prachtige en tijdloze cadeautje voor Valentijnsdag!