Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

Ear cuff

Ear cuff; de trend van het moment!

Earcuffs mag je op oorbellengebied wel DE trend van het moment noemen. Er zijn zoveel varianten verkrijgbaar, maar je moet net even weten waar je jouw perfecte ear cuff kunt kopen. Ben je op zoek naar een ear cuff met een kettinkje, een simpele ear cuff boven in je oor of misschien eentje die je hele oorlel versiert? Een ear cuff kopen is een uitdaging, maar ook vooral een heerlijk moment voor jezelf.

Earcuffs combineren met andere oorbellen

Tegenwoordig is het super HOT om meerdere oorbellen tegelijk te dragen. Koop je een ear cuff die niet zo groot is, combineer dan vooral lekker met allerlei leuke andere oorbelletjes. Het leuke van de earcuffs is dat je maar 1 gaatje nodig hebt om toch je hele oor lekker gevuld te laten zijn. Draag je ze boven in je oor? Dan is het niet eens nodig om een gaatje te hebben. Hoe leuk!! Belangrijk detail: koop je een ear cuff bij My Unique Style, dan zijn alle earcuffs verstelbaar en passen dus om iedere oorschelp!

Ear cuff kopen?

Ben je op zoek naar een leuke ear cuff? Check dan zeker de website van My Unique Style. Zoveel varianten om te spotten en te shoppen? Jouw perfecte ear cuff zit er vast en zeker tussen. In gouden en zilveren varianten verkrijgbaar… Voor ieder wat wils, dus ook voor jou!! 🙂