Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Handige opbergtips voor je oorbellen

  • Geplaatst op

Handige opbergtips voor je oorbellen

Hoe berg jij je oorbellen altijd op? Doe je dat op een goed geordende manier? Weet jij altijd precies waar alles ligt? Nooit doorelkaar & altijd bij de hand? Dan ben je echt mega goed bezig, hoor!

Het geldt namelijk niet voor mij. Ik heb een heleboel oorbellen, maar netjes opbergen HO maar! Ik heb echt wel opbergtips nodig voor mijn sieraden. Ik wil gewoon dagelijks mijn oorbellen kunnen uitzoeken en pakken zonder dat dat langer dan een kwartier tijd kost. Ik sta namelijk altijd op tijd. Dus kan het me gewoonweg niet permitteren.

Dus, wat doe je dan? Op zoek naar leuke ideetjes die te maken hebben met handige opbergtips voor in dit geval mijn oorbellen. Deze draag ik toch het vaakst. Nou ja, ik draag eigenlijk altijd oorbellen. Zonder voel ik me toch wel erg kaal!

Wat heb ik gevonden als ideale uitkomst voor mijn rommelige oorbellen collectie. Een boekje, in mijn geval een schattig gouden boekje, met een erg leuke & lieve titel. ‘Little Book of Earrings’ genaamd. Het lijkt op een gewoon klein leesboekje, maar wanneer je hem openslaat, toch niet meer. Van de binnenkant heeft het boekje een aantal bladzijdes met gaatjes. Daarin kun je je al je oorbellen steken. Op een, jawel, geordende manier. Wanneer je alles erin hebt, sla je hem dicht en legt hem weg! Geen ‘lig-in-de-weg’, want het is een leuk klein formaatje!

my_little_earring_book_2 opbergen oorbellen tips oorbellen opbergen opbergtips oorbellen boekje oorbellen opbergen

Een erg leuke bijkomstigheid…. Hoe handig wanneer je heerlijk op reis gaat!? Dat is namelijk mijn grootste crime. Hoe neem je je sieraden op een handige manier mee. Ook daarvoor is deze opbergtip echt ideaal!! Je neemt je favoriete oorbellen mee, steekt ze in je boekje, slaat het boekje dicht & je bent echt ready to go! Geen omkijken meer naar! En ben je op de plaats van bestemming en je wilt fijn genieten van het zonnetje in je mooiste outfit met je prachtigste oorbellen. Jawel, sla je boekje open en in 1 oogopslag alles bij de hand! Geen tijdverspilling op je welverdiende vakantie! Dat willen we toch allemaal?!