Online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden
  • Niet goed? Geld terug
  • Gratis achteraf betalen

4 LEUKE SIERADEN TRENDS 2017 – MY UNIQUE STYLE

DE VIER LEUKSTE SIERADEN TRENDS 2017

Zoals jullie weten zijn wij bij My Unique Style helemaal DOL op leuke sieraden en voornamelijk de trends daarin! We houden de trends nauwgezet in de gaten en willen het liefst altijd een klein beetje voorlopen op deze trends. De zomer trends zijn lekker uiteenlopend, dus voor iedereen is er wel iets passends. Denk bijvoorbeeld aan groot, groter, grootst! Alles mag lekker opvallen; van statement kettingen, oversized oorbellen met geometrische en opvallende vormen, grote oorringen (hoops) & natuurlijk het vele combineren met verschillende oorbellen en oorringetjes. Zoals je leest, mag eigenlijk ALLES… als jij het maar leuk vindt!

Lees hieronder wat de ECHTE sieradentrends 2017 zijn. Wellicht heb jij ze al allemaal of misschien doe je heel graag nog even gave inspiratie op?

GROOT, GROTER & GROOTST

Zoals gezegd sieraden mogen lekker groot en opvallend zijn. Vooral de oorbellen trend laat dit zien. De geometrische trend oorbellen is iets wat we bij My Unique Style helemaal geweldig vinden. Alle oorbellen zijn 925 zilver, dus ben je op zoek naar opvallende oorbellen, dan is deze oorbellen trend echt iets voor jou!

  

OORRINGETJES EN OORKNOPJES COMBINEREN

Combineren met oorringetjes en oorknopjes is ook een echte trend te noemen. Vooral de Bali hoops zijn terug van weggeweest. Oorbellen combineren is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest. De allernieuwste trend zijn de oorringetjes die je niet dicht hoeft te maken. Voor de kleine oorringetjes is dit SUPER handig. Je hoeft niet te priegelen met de oorbellen om ze in te kunnen doen. De hugging oorringetjes zijn mateloos populair en zijn ideaal om leuke oorbellen combinaties te maken!

  

 

 

VEEL VARIANTEN CHOKERS

Chokers zijn een absolute trend te noemen dit jaar. Gelukkig blijft deze choker trend ook nog wel even voortduren. My Unique Style heeft chokers in veel verschillende soorten. Van 925 zilver, goldplated of met een leuk zwart bandje. Voor een festival of om een look net iets stoerder te maken, is de choker trend ideaal!

 

EARCUFFS WAARVOOR JE GEEN GAATJE NODIG HEBT!

Dat een helix piercing er super stoer uitziet, dat weten we allemaal wel! Maar, niet iedereen wil meteen een gaatje laten schieten. Om toch het effect van een helix piercing te creëren, zonder het gaatje te hoeven schieten… dan ga je natuurlijk voor een earcuff waarvoor dat helemaal niet nodig is. My Unique Style heeft een prachtig aanbod aan unieke earcuffs die hetzelfde effect geven als een helix piercing!